Лондонски инвестиционен фонд с името "Ейтъл Партнърс" е последният до

...
Лондонски инвестиционен фонд с името "Ейтъл Партнърс" е последният до
Коментари Харесай

Нова оферта за Челси се появи в последния момент

Лондонски капиталов фонд с името "Ейтъл Партнърс " е последният досега претендент, отправил публична оферта за Челси. Според "Таймс " предлагането надвишава 2 милиарда паунда.

Инвеститорите са уверили, че в случай че тяхната оферта бъде призната, те сигурно възнамеряват да задържат Томас Тухел и щаба му. Освен това са подготвени неотложно да влагат 50 милиона паунда, с цел да може клубът да бъде кредитоспособен и да покрие настоящите си разноски.

Тази оферта идва безусловно в последния миг, защото американската банка „ Рейн Груп “, която е наета да откри най-подходящия покупател за клуба, е сложила краен период петък, 18 март, в който ще бъдат одобрявани предложения за Челси, след което би трябвало да бъде определена най-хубавата от тях.

До момента са пристигнали предложения от консорциум, ръководен от американския милиардер Тод Боели; семейство Рикетс, което има Чикаго Къбс; притежателят на Ню Йорк Джетс Уди Джонсън; английският предприемач и почитател на Челси Ник Канди, както и от най-голямата медийна група в Саудитска Арабия и Близкия Изток изобщо - Saudi Media Group.

Оферти могат да идват до 23:00 часа българско време в петък, твърди "The Telegraph ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР