Лондонски хотел таксува гостите си за плуване в басейна. Съгласно

...
Лондонски хотел таксува гостите си за плуване в басейна. Съгласно
Коментари Харесай

Хотел в Лондон таксува семейство със 106 евро за един час плуване в басейна

Лондонски хотел таксува гостите си за плуване в басейна.

Съгласно тази политака, неотдавна се оказва, че четиричленно семейство би трябвало да заплати такса от 90 английски лири (около 106 евро) за едночасово плуване.

По-рано тази седмица InterContinental London - the O2 в Гринуич стартира да таксува с 30 английски лири възрастен (35 евро) и 15 английски лири дете (18 евро) за едночасова „ сесия “ в закрития басейн, включваща достъп до парна баня, сауна и хидромасажна вана.

Басейнът и спа зоната преди са безвъзмездни за гостите на хотела, оповестява Independent.
View this post on Instagram
A post shared by InterContinental London-The O2 (@intercontheo2)

Шокиращото прибавяне на такси е видяно от Роб Бърджис, когато той води партньорката и двете си деца там за уикенда.

„ Имам уязвимост към InterContinental London The O2. Това е хотел с положително качество, който може да бъде с отлична цена на избрани дати “, написа Бърджис.

„ От през вчерашния ден хотелът прибавя голяма такса за потребление на плувния им басейн. Щеше да коства 90 паунда за жена ми и аз, плюс двете ни деца, да се потопим в басейна за един час. Буквално получавате единствено един час на тази цена.”

На уеб страницата на хотела има известие: „ От понеделник, 25 април 2022 година, каним гостите да употребяват нашите уреди в The Spa, като създадат резервация със съответните цени: посетител на хотела (възрастен): 30 английски лири; посетител на хотела (дете 5-18 години): 15 английски лири. “

За да влошат нещата, фамилиите могат да плуват единствено стеснен брой часове дневно. „ Деца получават достъп единствено в работните часове на детския плувен басейн: сред 9 и 11 часа сутринта и 15.30 и 17.30 часа следобед “, се споделя на уеб страницата.

Дори в случай че сте член на схемата за преданост на веригата IHG Hotels & Resorts, от която е част InterContinental London The O2, получавате единствено 5 паунда (6 евро) отстъпка на човек от таксата за плуване. Участието в схемата е на цена от $200 на година (159 паунда/190 евро), показва Бърджис.

„ Това ценообразуване, почтено казано, е полуда “, добавя той.
View this post on Instagram
A post shared by InterContinental London-The O2 (@intercontheo2)

„ Със сигурност е доста впечатляващ басейн, само че не мога да допускам, че доста фамилии са подготвени да платят 90 паунда за едночасов слот.”

Той назовава този ход „ грабене на пари след Коронавирус “ от страна на хотела, добавяйки, че е виждал и други „ противозаконни “ курортни такси - когато хотелът начислява случайна такса за потребление на общите си пространства или уреди, да се появяват в Обединеното кралство поради спада на пътуванията по време на пандемията.

„ Подозирам, че ще виждаме от ден на ден и повече от тези такси да се прибавят към сметките ни, до момента в който туристическата промишленост се възвръща от Коронавирус “, предизвестява Бърджис. „ Бих призовал всички да ревизират фините елементи, с цел да избегнат отчаяние или скъпи неточности при резервация на хотели и други пътни разноски. “

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР