Лондонската полиция съобщи днес, че е приключила разследването си по

...
Лондонската полиция съобщи днес, че е приключила разследването си по
Коментари Харесай

Лондонската полиция приключи разследването по скандала „Партигейт“

Лондонската полиция заяви през днешния ден, че е завършила следствието си по абсурда за проведените на " Даунинг стрийт " празненства в нарушаване на противоепидемичните ограничения с общо 126 санкции за осем събития, които са нарушили антиковидните ограничавания, съобщи Франс прес.

Това значи, че британците скоро ще схванат дали министър председателят Борис Джонсън , на който към този момент беше наложена санкция поради наличието му на изненадващо празненство по случай 56-ия му рожден ден през юни 2020 година, е бил наказан  наличие и на други събития.

Наложените 126 санкции са за осем празненства, от 20 май 2020 година до 16 април 2021 година, и са резултат от следствие, в границите на което полицията е проучила 345 документа, 510 фотоси и видеозаписи от камерите за наблюдаване, прегледала е 204 въпросника.

Някои от с анкционираните са получили повече от една санкция, посочи в изказване полицията.

Борис Джонсън сервира " безрезервните си извинения " пред Народното събрание, откакто получи санкция, само че отхвърли да подаде оставка, за което настоя опозицията, показва Агенция Франс Прес.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР