Лондонската полиция съобщи, че две жени са станали жертви на

...
Лондонската полиция съобщи, че две жени са станали жертви на
Коментари Харесай

Секс посегателство на опашката пред ковчега на Елизабет Втора

Лондонската полиция заяви, че две дами са станали жертви на полови похищения, до момента в който са чакали на опашка, с цел да отдадат респект на починалата кралица Елизабет Втора, съобщи Reuters. Те са били нападнати в градинка, в която е имало и други жители, пристигнали на поклонението, а причинителят е арестуван и против него към този момент има повдигнати обвинявания.

През последните три дни в Лондон се изви опашка от десетки хиляди жители, искащи да се простят с английска кралица, чиито тленни остатъци ще останат в постройката на английския парламент до понеделник.

Силите на реда споделиха, че през вчерашния ден деветнайсет годишен юноша на име Адио Адешине е бил изправен пред Уестминстърския магистратски съд, откакто против него са били повдигнати две обвинявания в нарушавания на заповед за попречване на полови похищения.

" Както са видели хората на опашката, полицейските чиновници са били разполагаем, реагирали са неотложно и са арестували мъжа ", съобщи представител на лондонската полиция. Той увери, че силите на реда ще продължат да подсигуряват сигурността на жителите, които желаят да се сбогуват за последно с Елизабет Втора.

Твърди се, че 19-годишният Адио Адешайн се е отъркал в опечалените дами, до момента в който са чакали на опашка. Той е влезнал в река Темза в опит да избяга от полицията, преди да излезе и да бъде задържан.

Едната от жертвите му декларирала пред съда, че преди нападението не е била виждала мъжа. Той се доближил до нея и тогава тя почувствала нещо, което я допира откъм гърба. Жената се обърнала и видяла, че мъжът. По-късно тя видяла Адио да работи по сходен метод по отношение на друга жена, преди полицията да се заеме с мъжа.

Твърди се още, че той е хвърлил телефона си в Темза, преди самичък да влезе във водата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР