Лондонската полиция арестува 44-годишен мъж, който е заподозрян в убийството

...
Лондонската полиция арестува 44-годишен мъж, който е заподозрян в убийството
Коментари Харесай

Задържаха убиеца на 87-годишен музикант, събирал пари за украинци ВИДЕО

Лондонската полиция арестува 44-годишен мъж, който е обвинен в убийството на възрастен махленски музикант от Грийнфорд, западно предградие на Лондон. Според английското издание Daily Mail 87-годишният Томас О`Халоран, който свирел на акордеон на минувачите, с цел да събере пари за украинците, е умрял от прободните си рани.

Скотланд Ярд сподели, че килърът е бил арестуван от шестима служители на реда, които са пристигнали рано сутринта на 18 август в къща на Allenby Road в Southall, която се намира покрай мястото на закононарушението. Служителите на реда благодарение на таран избили вратата и наредили на мъжа да се съобщи. След известно време обвиненият е изведен, хвърлен на пода, окован с белезници и отведен в полицейското ръководство.

Очевидци оповестяват, че в жилището, където пристигнала полицията, живеела двойка от Ямайка.

" Чуваха се писъци и когато погледнах на открито, ми се стори, че там има доста служители на реда. Някои бяха в цивилни облекла. Веднага си помислих, че това има нещо общо с убийството в Грийнфорд ", сподели един от очевидци.

Подробности за убийството

Главен контрольор Джим Истууд, който управлява следствието, сподели, че случаят е станал на 16 август към 16:00 часа. На Caton Road в Грийнфорд бил извикан полицейски отряд, който открил, че килърът е намушкал О`Халоран, след което минал още 70 метра със скутера си и се обърнал за помощ към един от жителите. Въпреки напъните на полицията и лекарите 87-годишният мъж е умрял намясто.



Какво се знае за музиканта

Томас О`Халоран беше от Енистимон, западната част на Ирландия. Човекът доста обичал музиката и бил известен измежду локалните поданици на западен Лондон. Напоследък се занимавал с щедрост, свирел на акордеон или хармоника пред магазин на Tesco и жп гара South Greenford. Понякога го виждали да свири в рейса и имал спонтанна синьо-жълта кошница, прикрепена към скутера му, с цел да събира пари.



Бившият народен представител от Лейбъристката партия Стивън Паунд отдаде респект на пенсионера, който познавал от постоянните обществени изяви на музиканта в региона.



„ Той беше сладостен, прелестен човек... Беше обичан, само че на първо място беше индивидът, който циментира положителните връзки сред жителите на региона. “

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР