Лондончани се насладиха на първата вечер на заведение от 97

...
Лондончани се насладиха на първата вечер на заведение от 97
Коментари Харесай

Лондон: Пълни заведения и улици в първата вечер на отворени пъбове от 97 дни насам

Лондончани се любуваха на първата вечер на заведение от 97 дни насам. Заради всеобщата имунизационна акция в страната известните английски пъбове заработиха още веднъж с клиенти.

„ Вълнуващо, леко плашещо, само че доста крепко “ – по този начин лондончани разказват обстановката с отварянето на заведенията навън.

Снимка: Reuters

Сохо и Уест Енд бяха безусловно запълнени от хора, като тук-там полицията беше лимитирала придвижването на коли, с цел да могат да се съберат повече хора. Жителите на Нюкасъл разясняват пред Би Би Си, че „ си заслужава риска “, с цел да изпият по една бира на открито.

Снимка: Reuters

Англичаните чакат този миг от месеци. Заведенията заработиха навън от този понеделник за първи път от началото на локдауна за Англия на 5 януари. За милиони хора, обаче, които живееха под рестрикциите на четвъртата и най-висока степен на заплаха от ковид в страната, чакането за студена бира на открито е почнало още през декември.

Освен пъбовете, порти отвориха също фризьорските салони, фитнес залите и зоопарковете.
Снимка: Reuters Снимка: Reuters Снимка: Reuters Снимка: Reuters Снимка: Reuters Снимка: Reuters Снимка: Reuters Снимка: Reuters Снимка: Reuters Снимка: Reuters Снимка: Reuters
Дори снегът тук-там из страната не съумя да уплаши хората.

С имунизационната си акция Англия съумя да обхване цялото рисково население на Острова. Страната е съумяла да предложи първа доза ваксина на всички хора над 50-годишна възраст.

За последните 24 часа на територията на Острова от КОВИД-19 са умряли едвам 13 индивида.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР