Лондон. Поради Брекзит все повече работници във Великобритания търсят правна

...
Лондон. Поради Брекзит все повече работници във Великобритания търсят правна
Коментари Харесай

The Daily Mirror: Заради Брекзит все повече работници се нуждаят от правна защита

Лондон. Поради Брекзит от ден на ден служащи във Англия търсят правна протекция на работата си, защото работните им места се реалокират в чужбина, написа The Daily Mirror .
Работници и чиновници, чиито работни места се реалокират в чужбина в следствие от Брекзит все по-често се усещат несигурни, тъй като имат дребен късмет да поемат новите си функции отвън Кралството, по думите на юрист, водещ в трудовото право. Крис Маршъл осведоми вестника, че от ден на ден хора го търсят за съвещания по въпроса „ по какъв начин да останат да живеят на Острова, откакто фирмите им се местят в Париж, Дъблин, Франкфурт или Дюселдорф? “.
За чиновниците, които не желаят да се реалокират, неведнъж има една алтернатива – да одобряват съкращението като мярка. Според него обаче при в този момент функциониращата система те нямат задоволително правна отбрана.
Той твърди, че „ забележителен брой служещи, изключително от финансовия бранш, го търсят и се интересуват дали могат да се опълчват на преместването и да останат в Англия. “ Според него, в случай че от ден на ден компании релокират бизнесите си отвън страната, този проблем ще обхване всички промишлености.

Превод и редакция: Ивелина Ватова

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР