Лондон. Метеоролози предупреждават за опасна буря, приближаваща бреговете на Ирландия

...
Лондон. Метеоролози предупреждават за опасна буря, приближаваща бреговете на Ирландия
Коментари Харесай

The Independent: Метеоролози предупреждават за опасна буря, приближаваща бреговете на Ирландия и Великобритания

Лондон. Метеоролози предизвестяват за рискова стихия, приближаваща крайбрежията на Ирландия и Англия, написа английският всекидневник The Independence .
Прогнозите са, че бурята Хелън би могла да съставлява заплаха за живота, когато тя доближи Република Ирландия и Англия идната седмица.
Силни ветрове, които се зараждат в Атлантическия океан, заплашват да обиден западните региони на Англия и Уелс от понеделник вечерта, като метеоролозите предизвестяват за рисково време.
Хелън е измежду поредицата от тропически стихии в региона, в който се зароди и урагана Флорънс, който удари източното крайбрежие на Съединени американски щати.
Предупреждението, в действие сред 18 часа в понеделник и обяд във вторник, съобщи, че " доста мощните ветрове " биха могли да породят заплаха от " пострадвания и заплаха за живота " заради летящи парчета.
Големите талази, които ще обиден крайбрежните региони, също имат капацитет да повредят обекти по крайбрежието, гласят предизвестията.
Мостовете, летищата и фериботните услуги в засегнатите региони се чака да бъдат затворени, в случай че ветровете станат прекомерно мощни, като пътищата и железопътните направления също могат да бъдат прекратени.

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР