Лондон. Директорът на британската централна банка Марк Карни заяви, че

...
Лондон. Директорът на британската централна банка Марк Карни заяви, че
Коментари Харесай

London Evening Standard: Според директора на британската централна банка планът на Тереза Мей за Брекзит ще даде тласък на икономиката

Лондон. Директорът на английската централна банка Марк Карни съобщи, че предлагането на министър-председателя Тереза Мей за Брекзит ще даде подтик на стопанската система на страната, написа London Evening Standard.
Според Карни сега икономическите прогнози са учредени на вид, при който Англия ще има по-малък достъп до пазарите на Европейски Съюз спрямо предлаганото в проекта ѝ.
Според него Народното събрание сега е изправен пред избора сред икономическото усъвършенстване съгласно нейния проект или на безпорядък, в случай че той бъде отритнат. Разбира се това важи, в случай че тя успее да реализира съглашение с Европейски Съюз сходно на нейния така наречен „ План от Чекърс “, който планува „ гладка “ търговия сред Англия и Блока.
Очаква се в околните дни министерството на финансите на Англия да разгласява нови прогнози за икономическото развиване на страната според от това какво съглашение Мей успее да реализира с Европейски Съюз, преди да го показа за гласоподаване пред долната камара на Народното събрание.
Превод и редакция: Виктор Турмаков
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР