Лондон. Бившия министър на финансите на Обединеното кралство в кабинета

...
Лондон. Бившия министър на финансите на Обединеното кралство в кабинета
Коментари Харесай

The Times: Хамънд е „уверен“, че парламентът може да предотврати Брекзит без сделка

Лондон. Бившия министър на финансите на Обединеното кралство в кабинета на премиера Тереза Мей – Филип Хамънд, изрази убеденост, че Народното събрание в Лондон може да осуети проектите на новия министър-председател Борис Джонсън за извеждане на страната от структурите на Европейския съюз без съглашение, оповестява националният всекидневник The Times .
Хамънд повдигна вероятността за втори референдум точно заради повода, че е „ доста уврене “ в триумфа да се предотврати Брекзит без договорка. Бившият финансов министър бе безапелационен, че депутатите ще одобряват закон за блокиране на безрезултатния Брекзит, откакто упрекна Доминик Къмингс, най-големия асистент на Борис Джонсън, в опит да унищожи всеки късмет за реализиране на сделка.
Хамънд допусна, че в случай че - откакто попречи на държавното управление да изведе Англия от Европейски Съюз без съглашение за отдръпване - Народното събрание не е в положение да реализира прогрес, ще би трябвало да има или общи избори, или втори референдум за участието в Общността.

Превод и редакция: Тереза Герова
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР