ЛОНДОН (AP) — Все повече ръководители се чувстват по-добре за

...
ЛОНДОН (AP) — Все повече ръководители се чувстват по-добре за
Коментари Харесай

Все повече изпълнителни директори се страхуват, че техните компании няма да оцелеят 10 години, тъй като ИИ и климатичните предизвикателства нарастват, сочи проучване

ЛОНДОН (AP) — Все повече ръководители се усещат по-добре за световната стопанска система, само че възходящ брой не считат, че фирмите ще оцелеят през идващото десетилетие без главен ремонт заради натиска от изменението на климата и технологии като изкуствения разсъдък, съгласно ново изследване на изпълнителни шефове на една от най-големите консултантски компании в света, PwC.

Проучването на повече от 4700 изпълнителни шефове по целия свят беше оповестен в понеделник, когато бизнес елитите, политическите водачи и деятели се събраха на годишната среща на Световния стопански конгрес в Давос, Швейцария, и сподели смесена картина на идващите години.

38% от ръководителите са били оптимисти за силата на стопанската система по отношение на 18% предходната година, когато светът беше заседнал в висока инфлация, слаб напредък, възходящи лихвени проценти и други.

>

Очакванията на основните изпълнителни шефове за стопански спад са спаднали до 45% от рекордно високите 73% предходната година и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР