ЛОНДОН (АП) — Старши лекари в Англия приеха предложение за

...
ЛОНДОН (АП) — Старши лекари в Англия приеха предложение за
Коментари Харесай

Старши лекари в Англия се споразумяха за споразумение за заплащане с правителството на Обединеното кралство, което ще сложи край на едногодишен спор

ЛОНДОН (АП) — Старши лекари в Англия одобриха предложение за възнаграждение от английското държавно управление, което поставя завършек на едногодишен спор с невиждана стачка.

Британската здравна асоциация и Асоциацията на болничните консултанти и експерти, които съставляват старшите лекари, които са известни като консултанти, споделиха в петък, че 83% от гласувалите са подкрепили предлагането.

Увеличението на заплащането ще докара до това, че тези, които са били консултанти сред четири и седем години, ще получат нарастване от 2,85%. Той също по този начин преглежда някои проблеми със заплащането на пола в държавната Национална здравна работа и усъвършенства опциите за наставнически отпуск

Консултантите организираха няколко стачки през последната година, което затрудни NHS, до момента в който се пробва да се оправи с финансовите ограничавания и изоставането, породено от пандемията от ковид.

доктор Вишал Шарма, който ръководи комитета на консултантите на BMA, сподели, че борбата „ все...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР