ЛОНДОН (АП) — Принц Хари, синът на крал Чарлз III

...
ЛОНДОН (АП) — Принц Хари, синът на крал Чарлз III
Коментари Харесай

Британският принц Хари официално потвърди, че вече е жител на САЩ

ЛОНДОН (АП) — Принц Хари, синът на крал Чарлз III и пети в линията за заместничество на английския престол, публично удостовери, че към този момент е гражданин на Съединени американски щати.

Четири години откакто Хари и американската му брачна половинка Меган, херцогинята на Съсекс, се отдръпнаха във вила в Южна Калифорния, туристическа компания, която той управлява, подаде документи тази седмица, информирайки английските управляващи, че той се е преместил и в този момент „ нормално пребиваващ “ в Съединените щати.

Официалното самопризнание акцентира възходящото отчуждение на принца от Англия, откакто той и Меган се отхвърлиха от кралските отговорности, с цел да преследват доходоносни медийни покупко-продажби в Америка. Оттогава Хари неведнъж подлага на критика кралското семейство, в това число обвинявания в неволен расизъм, които бяха включени в сериал на Netflix и автобиографията на принца „ Spare “.

Документите са подадени от Travalyst Ltd, компания, която е минимум 75% благосъстоятелност на Хари и която е учредена през 2020 година, с цел да „ насърчи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР