ЛОНДОН (AP) — Британското правителство заяви в сряда, че засилва

...
ЛОНДОН (AP) — Британското правителство заяви в сряда, че засилва
Коментари Харесай

Обединеното кралство засилва сигурността на депутатите, тъй като напрежението пламва около войната Израел-Хамас

ЛОНДОН (AP) — Британското държавно управление съобщи в сряда, че ускорява сигурността на депутатите, откакто политици оповестиха за закани и заплашване, свързани с Войната сред Израел и Хамас.

Министерството на вътрешните работи сподели, че фонд от 31 милиона паунда (40 милиона долара) ще даде на всеки законодател „ специфичен наречен контакт с полицията “ и ще обезпечи пари за тези, които са изправени пред закани, с цел да заплащат за отбрана на частната сигурност.

Правителството сподели, че част от парите ще отидат по-широко за отбрана на английските „ демократични процеси от заплашване, спиране или подривна активност “ преди общите избори по-късно тази година. Фондът включва пари за спомагателни полицейски патрули в региони, където напрежението е високо.

Разногласията към спора в Газа раздрусаха английската политика, като някои законодатели споделиха, че се опасяват за сигурността си, откакто получиха закани по отношение на позициите си по отношение на войната. Съобщенията както за антисем...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР