ЛОНДОН (АП) — Британският тийнейджър Алекс Бати се върна обратно

...
ЛОНДОН (АП) — Британският тийнейджър Алекс Бати се върна обратно
Коментари Харесай

Тийнейджърът Алекс Бати се завръща във Великобритания, след като беше в неизвестност в продължение на 6 години и след това се появи във Франция

ЛОНДОН (АП) — Британският младеж Алекс Бати се върна назад в Обединеното кралство в събота, шест години откакто напусна дома си по това, което беше предопределено да бъде двуседмична фамилна почивка в Испания.

Бати по този начин и не се върна от тази почивка при баба си и настойника си в Олдам, покрай Манчестър. Неистовите й апели не откриха диря от него – до момента в който той не се появи тази седмица, вървейки по път в Южна Франция измежду нощ.

Помощник-началникът Мат Бойл от полицията в Голям Манчестър сподели, че Бати е дошъл в Англия с полет от Тулуза.

Той сподели, че полицията „ занапред ще откри изцяло събитията към изгубването му “ и дали би трябвало да има наказателно следствие.

Сега, на 17 години, Алекс сподели на френски чиновници, че е водил номадски метод на живот в Испания, Мароко и Франция с майка си и дядо си като част от „ духовна общественост “. Той сподели, че фамилията се мести от място на място, отглежда лична храна, медитира и обмисля преражда...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР