ЛОНДОН (AP) — Бившият лидер на НАТО Джордж Робъртсън ще

...
ЛОНДОН (AP) — Бившият лидер на НАТО Джордж Робъртсън ще
Коментари Харесай

Бившият ръководител на НАТО Джордж Робъртсън ще ръководи преглед на отбраната на Обединеното кралство, казва, че Китай е сред „смъртоносните“ предизвикателства

ЛОНДОН (AP) — Бившият водач на НАТО Джордж Робъртсън ще управлява обзор на военната тактика на Англия, с цел да се опълчи на това, което той назовава „ гибелен квартет “ от Китай, Иран, Русия и Северна Корея.

Премиерът Кийр Стармър разгласи прегледа на стратегическата защита във вторник като едно от първите му огромни дейности, откакто встъпи в служба на 5 юли. Стармър, който управлява лявоцентристкото държавно управление на Лейбъристката партия, даде обещание да постави завършек на свиването на армията на Обединеното кралство, следено през 14-годишното ръководство на Консервативната партия.

Стармър също споделя, че ще усили разноските за защита до 2,5% от Брутният вътрешен продукт от своите настоящо равнище от към 2,3%, само че не е сложил краен период. Той сподели, че разноските ще бъдат „ отговорно увеличени “, с цел да се подкрепят „ опустошените въоръжени сили “ на Англия.

Министерството на защитата сподели, че прегледът ще има за цел да ускори вътрешната сигурност на Обединеното кралство, да п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР