ЛОНДОН — Силните ветрове от бурята Пиа в четвъртък приземиха

...
ЛОНДОН — Силните ветрове от бурята Пиа в четвъртък приземиха
Коментари Харесай

Хаос при пътуванията в Обединеното кралство, тъй като силните ветрове от бурята Пиа пречат на ваканционните пътувания само дни преди Коледа

ЛОНДОН — Силните ветрове от бурята Пиа в четвъртък приземиха полетите в елементи на Обединеното кралство, стопираха влаковете и стопираха шотландските фериботи в обзор на спиранията на ваканционните пътувания, които евентуално ще обиден Северна Европа, до момента в който бурята се придвижва на изток.

Междувременно, в развиване, което не е обвързвано с времето, изненадваща стачка на френски служащи добави към хаоса при пътуването, като затвори влаковете Eurostar сред Лондон и Париж, оставяйки хиляди пасажери блокирани.

Мощни пориви стопираха зареждането на десетки хиляди домове в Северна Англия, събориха камион на автомагистрала в Манчестър, откъснаха част от покрива на жилищна постройка в Шефийлд и — като добра вест — помогнаха за генерирането на рекордно количество електрическа енергия.

Порив от 115 mph беше регистриран на върха Cairngorm в Шотландските планини, до момента в който националната метеорологична работа предизвести за ветрове със скорост до 80 mph в Северна Шотландия и 55 mph в Северна Англи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР