Лондон — Принц Уилям направи първата си публична поява в

...
Лондон — Принц Уилям направи първата си публична поява в
Коментари Харесай

Принц Уилям се връща към обществените задължения, докато Кейт продължава лечението на рака

Лондон — Принц Уилям направи първата си обществена поява в четвъртък, откогато брачната половинка му Катрин, принцесата на Уелс, показа диагнозата си рак предишния месец. Кейт, както нормално е известна, е подложена на лекуване от неуточнения рак, а Уилям остана отвън полезрението на обществеността няколко седмици, с цел да поддържа брачната половинка си, само че в четвъртък той се върна към кралския бизнес с посещаване на благотворителна организация за храна.

Уилям се срещна с някои от хората зад групата с нестопанска цел Surplus to Supper, която доставя храна, която другояче би била изхвърлена от магазините, на хора в неравностойно състояние.

Миналата седмица принцът на Уелс беше видян в частно обществено събитие, аплодирайки от трибуните с най-големия си наследник, принц Джордж, на футболен мач на Астън Вила.

известието във видеоклип през март, че е почнала курс на " превантивна химиотерапия ", провокира изблик на състрадание от целия свят. Във Англия социологическите изследвания демонстрират, че...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР