Лолита Османова продължава да следва пътя на Григор Димитров по

...
Лолита Османова продължава да следва пътя на Григор Димитров по
Коментари Харесай

Лолита пак преследва Григор

Лолита Османова продължава да следва пътя на Григор Димитров по света. Рускинята, за която някои подозират, че още веднъж се е събрала, а други че желае да възобнови връзката си с тенисиста, към този момент е в Монако. Тя кацна в княжеството, където е и домът й, в първия ден на шампионата от сериите " Мастърс “ там. В сряда към този момент се появи на кортовете в Монте Карло.

Първо видя загубата на Андрей Рубльов с приятелката му, а по-късно изгледа мача на Даниил Медведев в компанията на брачната половинка му. Именно вторият руснак и половинката му срещнаха Османова и Григор преди няколко години, написа България Днес.

Прави усещане, че Лолита е освен в градовете, само че и на кортовете, на които българинът играе. Самият той показа в Маями неотдавна, че " има обич в живота ми “. Не пожела да разкрие нищо повече? Монако е четвъртото място, на което Григор и Лолита са едновременно в последните месеци. В началото на март бяха в Индиън Уелс, а по-късно рускинята го последва в Маями.

Преди това двамата бяха в Дубай след отпадането му от Аустрелиън Оупън “. Сега в Монако е и майката на Григор - Мария. Тя бе най-близка с Лолита от всичките му приятелки.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР