Локомотив започна ударно със селекцията на втория ден от подготовката.

...
Локомотив започна ударно със селекцията на втория ден от подготовката.
Коментари Харесай

Локо пробва Айвън от Беласица, подписа с Паскалев и Янчев от...

Локомотив стартира стремително със селекцията на втория ден от подготовката. Днес черно-белите подписаха с двама нови футболисти. На проби дойде и нападателят от Беласица Айвън Ангелов. Първи професионален договор парафира юношата на клуба Мартин Паскалев. Роденият в Свиленград точно на Коледа пред 2001 година централен бранител има формален дебют с черно-бялата фланелка преди 2 сезона. През последното състезание той се обиграваше в Спартак (Вн).

“Щастлив съм, че настъпи този миг в моята кариера, в който да подпиша своя първи професионален контракт. Радвам се, че това става точно с Локомотив. Този тим ме е основал като футболист, а в този момент ще имам опция да се потвърдя. Върнах се у дома”, показа след подписването на контракта си Паскалев.



Емил Янчев е роден на 08.02.1999г. Юноша е на Черно море (Варна), като има и редица мачове за мъжкия състав на “моряците”. Може да играе като бранител и полузащитник. “Щастлив съм, че съм в огромен тим като Локомотив. Вчера организирах своята първа подготовка с отбора, като с някои хора в клуба се познавам и от преди. Спортният шеф Георги Иванов ми беше треньор в Черно море, а Георги Илиев ми беше съотборник. Сега още веднъж ще мога да работя както с тях, по този начин и с потвърдени експерти и футболни имена. Целта ми е да се развъртвам с всяка подготовка и всеки мач. Последните години Локомотив показва извънредно мощни игри в българското състезание и в Европа, уповавам се да съумея да оказа помощ на тима да продължи да поддържа това високо ниво”, съобщи пред клубния уебсайт Янчев.



Айвън Ангелов идва на проби от Беласица и ще изкара лагера в Боровец. Той е роден през 2001 година в Ловеч, след което минава в академията на Левски. След това минава на стадион Цар Самуил в Петрич.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР