Локомотив (София) заедно със Септември са единствените губещи отбори от

...
Локомотив (София) заедно със Септември са единствените губещи отбори от
Коментари Харесай

Бойчо Величков: Локомотив и Септември са единствените губещи от спирането на Втора лига

Локомотив (София) дружно със Септември са единствените губещи тимове от преждевременното приключването на футболното състезание на Втора лига. Това е мнението на изпълнителния шеф на " железничарите " Бойчо Величков.

" Червено-черните " изоставаха на 3 точки от третия Монтана и не бяха изгубили шансове за добиране до място на плейофите, до момента в който септемврийци бяха на 3 точки зад водача ЦСКА 1948, само че имаха мач по-малко, като след решението на БФС към този момент нямат късмет за директна промоция, а ще би трябвало да минат през бараж против 12-ия в елита.

" Още, когато сложиха на обсъждане и гласоподаване въпроса дали първенстството да бъде възобновено или не, ни стана ясно, че ще надделее мнението на тези, които не желаят възобновяване. Не можем да се сърдим на сътрудниците. Наясно сме с тежката обстановка, само че все пак се надявахме квотите за елита да се решат на състезателен принцип. Сега оставаме във Втора лига и ще би трябвало да преговаряме със старши треньора Ради Здравков и футболистите, тъй като договорите им изтичат ", показа Бойчо Величков за предаването " БНР ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР