Локомотив (София) приема Пирин (Благоевград) в мач от 26-ия кръг

...
Локомотив (София) приема Пирин (Благоевград) в мач от 26-ия кръг
Коментари Харесай

Локомотив - Пирин, съставите

Локомотив (София) приема Пирин (Благоевград) в мач от 26-ия кръг на efbet Лига. Мачът стартира в 13:30 часа на стадион " Локомотив ". Главен арбитър е Радослав Гидженов. 

В последния кръг, " железничарите " изгубиха от Левски, до момента в който " орлетата " доближиха до тъждество вкъщи против Арда.

Старши треньорът на домакините Станислав Генчев няма да може да разчита на двама играчи заради наказване - капитанът Красимир Милошев (2 срещи) и левият халф-бек Ивайло Найденов.
 Вратарят на Пирин пусна фланелка на търг в помощ на борещия се с подла болест Пламен Колев
Вратарят на Пирин пусна фланелка на търг в помощ на борещия се с подла болест Пламен Колев

Авторът на коментара с най-висока оферта до 21 ч. на 17 април, понеделник, ще завоюва фланелката

В същото време в лагера на " орлетата " има грандиозни проблеми, свързани с бъдещето на клуба. Силният човек в клуба - Атанас Дафинов увери, че благоевградчани ще получат лиценз. Лявото крило Владимир Медвед пък съвсем несъмнено ще си тръгне от Благоевград. 23-годишният беларусин по този начин и не може да бъде картотекиран в БФС.

Той бе притеглен зимата и досега единствено тренира за здраве. Всичко това го е предиздвикало да обмисля овакантяване на орлетата. В кариерата си роденият в Минкс Медвед, който има и съветски паспорт, е играл в Грузия, Казахстан, Русия и родината си Беларус.

В последните дни плъзнаха клюки за латвийския халф на " зелено-белите " Чебрайлс Макрецкис, чийто контракт изтича през лятото - футболистът е попаднал в полезрението на някои от водещите тимове, измежду които ЦСКА и Левски. 
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР