Локомотив (София) приема Хебър (Пазарджик) в двубой от 29-ия кръг

...
Локомотив (София) приема Хебър (Пазарджик) в двубой от 29-ия кръг
Коментари Харесай

Локомотив и Хебър кръстосват шпаги, преследвайки различни цели

Локомотив (София) приема Хебър (Пазарджик) в дуел от 29-ия кръг на efbet Лига. Мачът в “Надежда ” е първи от съботната стратегия и започва в 15:00 часа, а основен рефер ще бъде Георги Иванов.

“Железничарите ” се намират удобно на деветата позиция в класирането. Столичани са на цели 13 точки над рисковата зона и напрактика към този момент си подсигуряваха оставане в елита и през идващия сезон. Тяхната борба може да се смята, че е по-скоро за седмото място, което би ги изпратило в пряк мач за място в Европа. Иначе момчетата на Станислав Генчев направиха положителни игри през сезона, а в последните си пет срещи записаха три победи и две загуби. В предходния кръг Локомотив отстъпи на Лудогорец с минималното 0:1, а преди този момент съумя да се наложи над Пирин.

Иначе по-рано през седмицата “железничарите ” изиграха и първия си полуфинален конфликт с ЦСКА 1948 за Купата на България. “Червено-черните ” отстъпиха с 2:3 вкъщи, само че към момента за тях нищо не е изгубено, откакто следва и втори конфликт в Бистрица.
20  Хебър (Пазарджик) - Локомотив (София)
Хебър от своя страна не се намира в най-хубавата позиция. Пазарджиклии се намират в рисковата зона на цели 12 точки от 10-тото място. Напрактика непосредствено избавление още в постоянния сезон за “зелените ” е невероятно, само че те не би трябвало да вършат и неверни стъпки, в случай че желаят да запазят елитния си статут и през идващия сезон. Хебър е в серия от шест мача без победа, като в последните си пет има четири загуби и едно тъждество. В предишния кръг момчетата на Любо Пенев изгубиха от Арда с 0:1, а преди този момент направиха нулево тъждество с Ботев (Враца).

Въпреки разликата във формите на двата отбора, по-рано през сезона Хебър съумя да надвие днешния си конкурент. В края на предходната година отборът от Пазарджик се наложи с 3:2. През сезон 2020/2021 пък двата тима играха във Втора лига и там пазарджиклии още веднъж нямат загуба - 3:1 в първата среща и 1:1 във втората. Предстои да забележим в този момент дали “зелените ” ще продължат с положителната си серия над Локомотив, или “железничарите ” ще сграбчен успеха.

ЛОКОМОТИВ - ХЕБЪР

Вероятни сформира: 

Локомотив: 

Хебър:

НАЧАЛО : 15:00 часа 
СТАДИОН : “Локомотив ”, гр. София 
СЪДИЯ : Георги Иванов

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР