Локомотив София посреща на стадион Васил Левски в отложен мач

...
Локомотив София посреща на стадион Васил Левски в отложен мач
Коментари Харесай

Очаквайте НА ЖИВО: Локомотив София - ЦСКА

Локомотив София посреща на стадион " Васил Левски " в отсрочен мач от 4-ия кръг на българската Първа лига. Двубоят стартира в 16:30 ч . и ще можете да наблюдавате развоя му !
Очаквайте стартовите сформира на двата тима към 15:30 ч.!
Коя българска ТВ ще излъчи срещата - вижте
ПРЕДИ МАЧА
Пролетният дял от Първа лига започва с два мача в днешния 13 февруари. В първия водачът в подреждането Лудогорец гостува на Арда в Кърджали, а във втория ЦСКА е алегоричен посетител на Локомотив София на националния стадион в центъра на столицата.
" Железничарите " са на нежеланата 12-а позиция във краткотрайното класиране с актив от 18 точки след 18 изиграни мача. " Армейците " са компактно зад " орлите " и изостават на 2 пункта от върха. И двете срещи трябваше да се изиграят през лятото, само че тогава бяха отсрочени поради европейските мачовете на " зелени " и " червени ".
За последно футболистите на Стойчо Младенов се изправиха против Локомотив на 2 декември в конфликт от 17-ия кръг на шампионата и тогава Жорди Кайседо и Георги Йомов бяха точни за крайното 2:0. Последната победа на отбора от квартал " Надежда " в столично дерби датира от 2016 година - 2:1 на 1/16-финалите за Купата на България!
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР