Локомотив (София) победи Спортист (Своге) с 3:2 в контролна среща,

...
Локомотив (София) победи Спортист (Своге) с 3:2 в контролна среща,
Коментари Харесай

Локомотив сломи Спортист в голово шоу

Локомотив (София) победи Спортист (Своге) с 3:2 в контролна среща, която се организира на стадиона в " Надежда ". " Железничарите " поведоха посредством Антонио Вутов, преди Георги Николов да изравни. Божидар Кацаров и Димитър Митков вкараха нови два гола за домакините, а крайното 3:2 оформи Йоан Маринов.
 Зимна подготовка на тимовете от efbet Лига (обновена) Зимна подготовка на тимовете от efbet Лига (обновена)
В 8-мата минута добра офанзива на Спортист приключи с центриране на Чатов в наказателното поле, само че бранителите на Локомотив се оправиха.

В средата на полувремето " червено-черните " поведоха. Антонио Вутов извърши съвършено директен свободен удар и с левия крайник изпрати топката неспасяемо във вратата на Спортист.

Само 4 минути по-късно Георги Николов изравни резултата, откакто открадна топката от Божидар Кацаров, излезе самичък против Любенов и невъзмутимо го преодоля за 1:1.

Домакините поведоха още веднъж в 37-мата минута. Тогава те извършиха бързо директен свободен удар. Димо Бакалов се озова самичък против вратаря, само че Величков в началото мазета. Последва меле в наказателното поле и Божидар Кацаров мушна топката в мрежата.

Мартин Величков направи две доста положителни спасявания. Първо в 39-ата минута мазета удар на Антонио Вутов от фал, а по-късно се оправи и с шут на Димитър Митков.

В края на полувремето резултатът можеше да стане 2:2. Добра бърза офанзива на Спортист изведе Георги Николов на добра позиция от дребен ъгъл. Той имаше опция да подаде на свободни свои съотборници, само че избра да стреля, а Любенов мазета в корнер.

В началото на второто полувреме домакините се възползваха от неточност в отбраната и Димитър Митков означи за 3:1. 

Малко откакто измина час игра Георги Николов стреля рисково, само че стражът на Локомотив избави. 15 минути преди края на мача Павлин Чиликов нанесе изстрел с глава след центриране от фал, само че не уцели добре топката. 

В 82-рата минута Петър Вуцов опита отдалечен удар, само че още веднъж топката бе избита в корнер.

Към края на дуела Йоан Маринов вкара за 3:2. Димитър Петров взе добре топката отдясно и я сервира на Маринов за последното попадение в срещата.

" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР