Локомотив София победи Етър с 2:1 като гост във Велико

...
Локомотив София победи Етър с 2:1 като гост във Велико
Коментари Харесай

Локомотив София се наложи над Етър с гол в края

Локомотив София победи Етър с 2:1 като посетител във Велико Търново в дуел от 23-ия кръг на Първа лига. Ивайло Найденов осъществя победното попадение в 88-ата минута.

Футболистите на Етър бяха покрай попадение в 29-ата минута откакто Мартин Моран засече центриране на Тибуе, само че удари греда, а след това след удар на Ловре Кнежевич защитник на гостите почисти топката пред голлинията.

Великотърновци пропиляха още една преференциална опция в 37-ата минута, когато още веднъж гредата оказа помощ на Локомотив София, а Иван Василев не съумя да се разпише.

На фона на пропуските на Етър гостите поведоха с 1:0 в 53-ата минута, когато след центриране на Красимир Милошев, Горка Ларучеа прати топката във вратата на своя отбор, отбелязвайки си автогол.

В 64-ата минута Красимир Станоев трансферира стража на домакините Мартин Величков, който въпреки всичко съумя с ръка да отклони леко топката, която се отби в гредата и не влезе във вратата му.

Етър означи изравнително попадение в 81-ата минута. Иван Василев получи пас от Николай Янков, насочи удар, топката се отклони от Кардосо и влезе във вратата на софийския отбор за 1:1.

Локомотив София стигна до успеха в 89-ата минута, когато влезлият като запаса Ивайло Найденов се възползва от подаване на Стив Траоре и осъществя за крайното 2:1.

Локомотив София победи Етър с 2:1 като посетител във Велико Търново в дуел от 23-ия кръг на футболната Първа лига.

В идващия кръг Етър ще гостува на Локомотив Пловдив на 8 март, а Локомотив София приема Славия на 9 март.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР