Локомотив София победи четвъртодивизионния Ком Годеч с 9:1 в благотворителен

...
Локомотив София победи четвъртодивизионния Ком Годеч с 9:1 в благотворителен
Коментари Харесай

Локомотив София победи Ком в благотворителен мач

Локомотив София победи четвъртодивизионния Ком Годеч с 9:1 в благотворителен мач в помощ на 17-годишния Кристиян Николов, който страда от “Сарком на Юинг " и към този момент месеци наред се бори с заболяването. Кристиян тренира интензивно футбол и тенис на корт досега, в който му откриват болестта. Сега той се лекува в болница "Свети Георги " в Пловдив.

След седем броя химиотерапии би трябвало да се направи интервенция за премахване на образуванието. В България обаче такава интервенция не може да бъде направена, защото туморът е на таза. Онколозите от Пловдив ще изпратят документите на Криси в онкоклиника в Мюнстер, Германия. Прогнозата е, че интервенцията ще коства към 40 000 евро. След нея би трябвало да се създадат още седем химиотерапии и може би и лъче или радиотерапии, защото туморът е локализиран.

Парите ще се нужни за началото на ноември, в случай че всичко е наред с терапиите, споделя майката на момчето Соня Деянова.

На този линк всеки искащ може да помогне на Криси:

https://bg.helpkarma.com/campaign/da-pmgnem-na-krisi-638?utm_source=facebook&utm_medium=referral&utm_campaign=share_campaign

Собственикът на Локомотив Иван Василев и членът на УС Веселин Стоянов подариха на Кристиян фланелка на столичния отбор с неговото име на гърба, както и почитател продукти на намиращия се на четвъртото място във Втора лига тим.

На Арена “Годеч” пред към 200 фенове столичните “железничари” излязоха с огромна част от титулярните си футболисти, като с хеттрик се регистрира централният нападател Димитър Георгиев. Завърналият се след травма Илиян Стефанов направи чудесно впечатлиние и към попадението си в 71-та минута добави две асистенции. Домакините не откриха отговор на дейностите на опитния Том в средата на терена, който постоянно извеждаше на чисти позиции фланговите футболисти Китан Василев и Цветомир Вачев.

Голмайсторите за Локомотив: Д. Георгиев (5’, 32’, 46’); Н. Иванов 25’, Цв. Вачев 19’, М. Василев 23’, Т. Траянов 67’, И. Стефанов 71’, автогол 81’.

След паузата за националните тимове до края на септември за Локомотив мачове против Поморие, Локомотив Гражданско отделение и Струмска популярност.

Единственото попадение за домакините от Ком Годеч, които на следващия ден стартират борбата в “А” ОФГ София - Запад означи някогашният футболист на Марек Дупница Младен Гергинов в 65-ата минута.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР