Локомотив (София) и треньорът Станислав Генчев ще се разделят след

...
Локомотив (София) и треньорът Станислав Генчев ще се разделят след
Коментари Харесай

Без спонсор, а сега и без треньор

Локомотив (София) и треньорът Станислав Генчев ще се разделят след края на сезона. Договорът на наставника е единствено за една година. И експертът няма да го възобнови. 

Локо направи доста мощна есен, като победи вкъщи Левски и Лудогорец, а с ЦСКА приключи наедно. През пролетта обаче “железничарите ” изпуснаха парата и записаха срамни резултати в “Надежда ” - 0:6 от ЦСКА 1948 и 1:4 от Хебър (Пазарджик).

Именно след последното проваляне почитателите на клуба се нахвърлиха върху притежателя Иван Василев, който в сряда разгласи, че се отдръпва на 1 юни. Тогава ще спре издръжката, а за нейното обезпечаване би трябвало да се погрижат последователите. 

От Локомотив към този момент се оглеждат за ментор, който да води състава през идната акция, осведоми " Тема спорт ". Нещата обаче внезапно могат да се окажат в застой, в случай че в действителност Василев спре финансирането на “червено-черните ”. 

През зимата сериозен интерес към Генчев имаше от Ботев (Пловдив). Тогава “канарчетата ” трябваше да платят обезщетение на Локо, с цел да го вземат. След края на акцията обаче това няма да е по този начин.

Шефовете на Ботев имат и други разновидности. Те даже са опипвали почвата и към това Станимир Стоилов да се завърне на “Колежа ”. Засега обаче погледът на Мъри, който през предишния месец напусна Левски, е ориентиран към чужбина. Не е загадка, че той е алтернатива пред гръцкия Арис. А в локалните медии Стоилов заяви, че би се съгласил да застане отпред на някой от водещите гръцки отбори. 

В момента Локо се готви за семейството на Арда, което е на следващия ден от 17:30 часа. На 10 май, сряда, на “железничарите ” следва полуфиналът-реванш за Купата на България против ЦСКА 1948, който е от 19:00 часа в Бистрица. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР