Локомотив София и Хебър не успяха да се победят в

...
Локомотив София и Хебър не успяха да се победят в
Коментари Харесай

Локомотив София и Хебър си поделиха точката в Надежда

Локомотив София и Хебър не съумяха да се победят в Първа лига. Двата тима сътвориха тъждество след 0:0 в дебютния мач от десетия кръг.

На стадион „ Локомотив “ положения пред двете порти не липсваха, само че в последна сметка столичните „ железничари “ и „ гробарите “ си поделиха точката. Футболистите на Иван Колев към момента не знаят какво е победа в последните си пет мача, до момента в който тези на Веселин Великов също не са усещали усета на триумфа в три следващи дуела.

Тимът от София се намира на десетата позиция в подреждането с 10 точки, а тимът от Пазарджик заема нежеланата 16-та позиция с 6. На 6 октомври (неделя) Локомотив ще гостува на Спартак Варна. От своя страна Хебър ще одобри Ботев Враца в същия ден.



Домакините първи имаха опция да ликуват. В 25-та минута Анте Аралица се възползва от неточност в отбраната на гостите, оставяйки очи в очи със стража им, само че Марисио да Роса избави. Впоследствие Аралица още веднъж тества рефлексите на вратаря на „ гробарите “, който още веднъж се регистрира със избавяне.

В 38-та минута тимът от Пазарджик. Набил Макни взе преимущество след една неточност на Александър Любенов и вкара топката във вратата му. След това обаче попадението бе анулирано, защото съдията Мартин Великов прегледа обстановката с ВАР и реши, че нападателят е направил нарушаване.

След паузата Джани Дос Сантош и Аралица пропуснаха да зарадват домакините с първи гол, а в основно настоящо лице се трансформира точно Роса. В 79-та минутна Кристиян Андонов се опита да открие за гостите след мощен изстрел, само че Любенов избави.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР