Локомотив София и Черно море излизат днес от 15:15 часа

...
Локомотив София и Черно море излизат днес от 15:15 часа
Коментари Харесай

Локо Сф и Черно море в търсене на първа победа за годината

Локомотив София и Черно море излизат през днешния ден от 15:15 часа един против различен в среща от 21-ия кръг на efbet Лига. Мачът на националния стадион "Васил Левски " ще може да гледате директно по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. Тук на Gong.bg пък ще проследим всичко най-интересно от дуела.

„ Железничарите “ изиграха два мача до момента напролет, като в първия стигнаха до тъждество 1:1 против ЦСКА, а във втория изгубиха визитата си в Благоевград на директния съперник за оцеляване Пирин с 1:2.

В състава на домакините поради травми липсват контузените Матеус, Симеон Славчев и Красимир Милошев. Добрите вести за Иван Колев са свързани със Селсо Рапосо и Александър Александров, които се завръщат след изтърпяни санкции.

„ Моряците “ пък имат единствено един пролетен мач, изгубен с 1:2 от Лудогорец, само че и последният им мач преди зимната пауза бе изгубен с 0:2 от ЦСКА. Ако отборът от морската столица загуби против "червено-черните ", това ще значи серия от три следващи загуби - нещо, което не им се е случвало от 2019-а година.

За гостите единственият отсъстващ е контузеният Каспаравичус, който означи против разградския отбор в предишния кръг. След санкции се завръщат Васил Панайотов и Евгений Сердюк, само че самият ментор Илиан Илиев отнесе наказване от една среща и санкция след срещата с 10-кратния първенец на България в предишния кръг.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР