Локомотив (София) и Арда се изправят един срещу друг в

...
Локомотив (София) и Арда се изправят един срещу друг в
Коментари Харесай

Локо и Арда търсят път обратно към победите, за да останат близо до седмото място

Локомотив (София) и Арда се изправят един против различен в първия дуел от 30-ия кръг на efbet Лига. Мачът в " Надежда " е от 17:30 часа и ще бъде управителен от Иво Андреев.

И двата тима ще се борят за седмото място до края на сезона. То дава право на присъединяване в бараж за евротурнирите, каквато е задачата и на " железничарите ", и на гостите от Кърджали.

Локомотив и Арда ще търсят път назад към успехите в шампионата, с цел да останат с действителни шансове за седмата позиция. Преди последния кръг от постоянния сезон " червено-черните " изостават от нея с 9 точки, а отборът на Александър Тунчев - с 5.

Домакините се намират в неприятна серия от три следващи загуби в efbet Лига, които провокираха разтърсвания в клуба. През седмицата босът на столичани Иван Василев съобщи изрично, че се отдръпва от клуба и повече няма да стъпи на стадиона в " Надежда ". Появиха се и информации, че наставникът на тима Станислав Генчев също ще напусне след края на акцията.
 Собственикът на Локомотив (Сф): Филмът е завършен! Повече няма да стъпя Собственикът на Локомотив (Сф): Филмът е завършен! Повече няма да стъпя
Кърджалийци пък записаха две равенства в последните си две срещи, а в сряда бяха доста покрай трите точки, само че позволиха гол в добавеното време на " Тича ". Гостите ще бъдат без осъдените Светослав Ковачев и Умар Сако.

Локо (София) няма съществени кадрови проблеми и единственият отсъстващ ще бъде Антонио Вутов, който получи деветия си жълт картон преди един кръг.

Първият дуел сред двата тима по-рано през сезона приключи наедно 2:2.

efbet Лига, 30 кръг:

ЛОКО (СОФИЯ) - АРДА

Вероятни сформира:

ЛОКО: Гай, Диас, Малембана, Матеус, Ненов, Милошев, Райнов, Найденов, Бакалов, Костов, Франса 

АРДА: Господинов, Лозев, Крачунов, Али, Георгиев, Ценов, Коконов, Тетах, Тунгара, Иванов, Н`Диай

НАЧАЛО: 17:30 часа
СЪДИЯ: Иво Андреев
СТАДИОН: " Локомотив ", София

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР