Локомотив Пловдив записа втора поредна победа в Първа лига. Черно-белите

...
Локомотив Пловдив записа втора поредна победа в Първа лига. Черно-белите
Коментари Харесай

"Локо" продължава с победите, обърна "Септември"

" Локомотив " Пловдив записа втора поредна победа в Първа лига. " Черно-белите " се постановиха над " Септември " с 3:1 като посетители в мач от 9-ия кръг.

Головете за триумфа на " смърфовете " бяха дело на Анте Аралица, Бирсент Карагерен и Асен Георгиев. За отбора на Николай Митов прецизен бе Ишмаел Байду.

Домакините започнаха по-силно и поведоха в резултата в 18-ата минута, когато Борис Галчев изведе Байду съвършено, а нападателят вкара топката около Мартин Луков за 1:0.

Постепенно воденият от Бруно Акрапович тим взе нещата в свои ръце. В 31-ата минута Аралица изравни с глава след центриране от директен свободен удар на Парвиз Умарбаев.

Обратът стана цялостен в 51-ата минута. Бирсент Карагерен се възползва от избита топка след удар на Димитър Илиев и направи 2:1.

В 79-ата минута интригата бе изцяло убита, защото Асен Георгиев с майсторски удар осъществя за 3:1 в интерес на пловдивските " железничари ".

С този триумф " Локомотив " се изравни по точки с " Берое " - по 16. Старозагорци са на четвърта позиция, а " смърфовете " на пета. " Септември " остава на предпоследно място с 4 точки.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР