Локомотив (Пловдив) загуби с 2:4 от Копенхаген в реванша от

...
Локомотив (Пловдив) загуби с 2:4 от Копенхаген в реванша от
Коментари Харесай

Жалко! Копенхаген разби мечтата на Локомотив Пловдив

Локомотив (Пловдив) загуби с 2:4 от Копенхаген в реванша от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Кевин Дикс се разписа на два пъти, а по едно попадение прибавиха Пеп Биел и Мохамед Дарами. За " смърфовете " точни бяха Димитър Илиев и Лукас Салинас. Преди седмица на " Лаута " двата тима приключиха наедно 1:1 и с общ резултат 5:3 Копенхаген се класира за плейофите на шампионата.

След първата среща босът на Локо Христо Крушарски се закани на датчаните, че неговите момчета ще им скъсат задниците в реванша, само че се случи тъкмо противоположното.

Датският гранд стартира устремно дуела и натисна пловдивчани още от първите и рано можеше да поведе в резултата, само че Пиргов се намеси уверено. В 11-ата минута обаче предстоящото се случи. Кевин Дикс с глава засече центриране от корнер и откри резултата. Натискът на Копехаген продължи и след единствено 9 минути падна нов гол. Дарами получи отляво, оправи се с Гомис, навлезе в наказателното поле и откри с паралелен пас Дикс, който от два метра осъществя - 2:0.

Локомотив се върна в мача с 30-ата минута, когато Умарбаев центрира в наказателното поле, Крачун се извиси над всички и насочи удар с глава, който срещна горната греда. Топката попадна в Димитър Илиев, който стреля. Грабара и Кристиансен не се намесиха добре и кълбото се озова в мрежата.

Надеждата за " смърфовете " обаче угасна в 40-ата минута. Масираният напън на домакините докара до трети гол. Пеп Биел получи от Дарами отляво, навлезе във вътрешността и от границата на наказателното поле насочи удар в долния ляв ъгъл за 3:1.

В съблекалнята очевидно думите на Александър Тунчев не са помогнали и още след подновяването на играта за втората част Копехаген осъществя четвърти гол. Дарами получи извеждащ пас в наказателното поле на Локо и насочи топката в мрежата за 4:1.

В края на дуела Локо вкара втори гол посредством Лукас Салинас, само че той единствено направи загубата по-почетна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР