Локомотив Пловдив вече работи усилено по лятната селекция и повишаване

...
Локомотив Пловдив вече работи усилено по лятната селекция и повишаване
Коментари Харесай

Локомотив вече работи усилено по лятната селекция

Локомотив Пловдив към този момент работи интензивно по лятната селекция и повишение качеството на отбора, воден от Александър Томаш.

Това разкри спортно-техническият шеф на черно-белите Илко Пиргов. В момента на някогашния вратар му се постанова да извършва и част от функционалностите на напусналия изпълнителен шеф Павел Колев.
 Появи се сериозен канидат за подписа на Динко Хоркаш
Появи се сериозен канидат за подписа на Динко Хоркаш

Става въпрос за шотландския Хибърниън

" Работим по селекцията за идващия сезон. Наясно сме от какви футболисти имаме потребност, само че всичко става доста мъчно.

Първият бразилец, с който преговаряхме, отхвърли. Финансовите проблеми в българския футбол не разрешават да се изградят професионални екипи, които да обезпечават работата на един клуб. Трудно можем да задържим по-добрите чужденци. Не сме конкурентни даже и на офертите, които получават и от Румъния ", съобщи Пиргов пред " Марица Подкаст ".

Той изясни в детайлности сагата към Динко Хоркаш, трансформирал се в любим на почитателите, който в този момент е закован на пейката. " Той отхвърли две предложения от чужбина и отхвърли да преподпише. Аз също бях срещу той да играе през втория полусезон.

Джовани също беше корав в позицията си, че желае да бъде продаден. Не можем да ги държим принудително. " Хърватският вратар е доста покрай прекосяване в шотландския Хибърниън. Оферти към него има и от страна на Вердер Бремен и Щурм Грац.
 Локомотив (Пловдив) и Черно море излизат един против различен в непредвидим дуел
Локомотив (Пловдив) и Черно море излизат един против различен в непредвидим дуел

Двубоят на " Лаута " стартира в 19:30 часа

Пиргов е удовлетворен, че градежът на подготвителната база в ЖК " Тракия " напредва. " Ще е подготвена до няколко месеца, което ще е голям плюс за школата. " Спортно-техническият шеф не счита, че стадионът ще бъде подготвен за 100-годишнината на клуба. " Иска ми се да приключим четвърти, само че ще е доста мъчно ", сподели шефът на " Лаута " във връзка каква би трябвало да бъде задачата на отбора до края на сезона.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР