Локомотив Пловдив се размина със считан за сигурен трансфер. В неделя

...
Локомотив Пловдив се размина със считан за сигурен трансфер.
В неделя
Коментари Харесай

Локо Пд освободи нигерийски защитник

Локомотив Пловдив се размина със считан за сигурен трансфер.

В неделя вечерта у нас дойде по този начин чаканият от треньора Александър Томаш централен бранител Джъниър Пиус, а по-късно стартира тренировки под управлението му.

27-годишният нигериец бе гласен за заместител на продадения във ЦСКА 1948 Райън Бидунга.

Пиус обаче не получи контракт макар положителната си визитка. Причината е, че не съумя да премине сполучливо медицинските прегледи, написа „ Тема Спорт “.

На тях се е открило, че играчът има проблеми с коленете. И никой не може да подсигурява, че няма да получи сериозна контузия, която ще го извади от игра за дълъг интервал от време.

Пиус е роден в Лагос. Юноша е на Порто. Минал е през тимовете на Порто Б, Депортиво Авеш, Тондела, Пасош Ферейра, Сент Тройден. За последно се е състезавал за Антверп. Той бе без тим от юни предходната година.

Отпращането на нигериеца значи, че Локомотив ще продължи да търси централен бранител.

От клуба към този момент имат няколко набелязани разновидността. Такъв сигурно ще е необходим, тъй като през седмицата черно-белите пратиха в Спартак Варна състезател на тази позиция – бразилеца Луан.

Наред с това Александър Томаш желае да укрепи състава и с флангови нападател. Това се постанова, тъй като звездата на отбора от есенния дял Бирсент Карагарен също като Бидунга извървя пътя от „ Лаута “ до Бистрица и подписа с ЦСКА 1948.

Локомотив продължава интензивно да се готви за първата си публична среща за 2023 година. Черно-белите се изправят против Ботев Враца в неделя. Двубоят е от 16:45 часа на стадион „ Локомотив “.

С отбора упражняват и няколко младоци – Петър Андреев, Иван Михайлов, Ефе Али и Аксел Велев.
Отборът на Томаш направи мощна есен и зимува на четвърто място във краткотрайното класиране. За да бъде гонена квота за Лига Европа обаче, ще трябват още нови попълнения.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР