Локомотив (Пловдив) се размина със считан за сигурен трансфер. В

...
Локомотив (Пловдив) се размина със считан за сигурен трансфер. В
Коментари Харесай

Локомотив освободи нигерийския защитник

Локомотив (Пловдив) се размина със считан за сигурен трансфер. В неделя вечерта у нас дойде по този начин чаканият от треньора Александър Томаш централен бранител Джъниър Пиус, а по-късно стартира тренировки под управлението му. 

27-годишният нигериец бе гласен за заместител на продадения в ЦСКА 1948 Райън Бидунга. Пиус обаче не получи контракт макар положителната си визитка. Причината е, че не e съумял да премине сполучливо медицинските прегледи, твърди " Тема Спорт ". 
 Защитник направи първа подготовка с Локомотив (Пловдив) Защитник направи първа подготовка с Локомотив (Пловдив)
На тях се е открило, че играчът има проблеми с коленете. И никой не може да подсигурява, че няма да получи сериозна контузия, която ще го извади от игра за дълъг интервал от време. Отпращането на нигериеца значи, че Локомотив ще продължи да търси централен бранител.
 Спартак (Варна) показа двамата бразилци от Локомотив (Пловдив) Спартак (Варна) показа двамата бразилци от Локомотив (Пловдив)
От клуба към този момент имат няколко набелязани разновидността. Такъв сигурно ще е необходим, тъй като през седмицата " черно-белите " пратиха в Спартак (Варна) състезател на тази позиция - бразилеца Луан. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР