Локомотив Пловдив привлече под наем Артур Крачун. Централният защитник е

...
Локомотив Пловдив привлече под наем Артур Крачун. Централният защитник е
Коментари Харесай

Локо взе Крачун под наем, Гомис и Пара вече тренират с отбор...

Локомотив Пловдив притегли чартърен Артур Крачун. Централният бранител е преотстъпен от унгарския Хонвед за 1 година. Сделката бе оповестена точно на рождения ден на молдовеца, който е пристигнал на този свят тъкмо преди 23 години. Крачун има и румънски паспорт, което му разрешава да не заема квота на чужденец от страна отвън Европейския съюз. Минал е през тимовете на Зимбру, Милсами, Университатя Клуж, Шериф Тираспол, Фарул Констанца. За последно се е състезавал в Сфинтул Джордж. Има и мачове за националния тим на Молдова.

“Идвам в един доста добър тим, който в последните години е записал редица триумфи, а тази година още веднъж ще играе в европейските клубни шампионати. Радостен съм, че ще пазя цветовете на Локомотив.

Официално се причислявам към клуба на рождения ми ден – това е доста прекрасен подарък за мен. Ще дам всичко от себе си за Локомотив, желая да оказа помощ на отбора да продължи със мощното си показване в шампионата, Купата и в евротурнирите, където ни чака сложен мач със Словачко “, показа Крачун пред клубния уебсайт.

Междувременно към лагера на Локо в Боровец се причислиха Парвиз Умарбаев и Крис Гомис. На Умарбаев бе дадена по-дълга отмора, а Гомис опитва несполучливо да си откри отбор във Франция.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР