Локомотив (Пловдив) приема ЦСКА в среща от 14-ия кръг на

...
Локомотив (Пловдив) приема ЦСКА в среща от 14-ия кръг на
Коментари Харесай

Локо ще опита да вземе още един голям скалп през сезона

Локомотив (Пловдив) приема ЦСКА в среща от 14-ия кръг на Първа лига през днешния ден, от 15:00 часа.

Домакините имат упоритостта да запишат нова влиятелна победа на сметката си. Пловдивчани досега през сезона записаха няколко огромни победи на сметката си над Лудогорец, Левски и Ботев (Пловдив).

През първия полусезон в столицата спечелилият бе ЦСКА. На старта на шампионата " Армейците " се постановиха с 2:0, като тази победа даде началото на поредност от положителни резултати за възпитаниците на Нестор ел Маестро. В момента обаче обстановката при " алените " е малко по-различна. Отборът редува мощни игри с не толкоз впечатляващи мачове. Видимо е, че тимът се нуждае от неизменност, в случай че желае да е действителен кандидат за купата, тъй че трите точки през днешния ден са съвсем наложителни за гостите.

Прави усещане обаче, че " армейците " играят нерешително точно в мачовете си надалеч от вкъщи. В шестте си гостувания досега столичани имат 3 победи, 2 равенства и 1 загуба.

В същото време обаче и " смърфовете " не могат да се похвалят като най-убедителния хазаин от началото на сезона. Играчите на Бруно Акрапович имат 3 победи, 1 тъждество и 2 загуби вкъщи. Така че и те няма по какъв начин да се дефинират като огромен любимец в днешния мач и ще би трябвало да покажат най-хубавото, в случай че желаят да вземат трите точки.

 Атанас Узунов: Има съдии, които не са на равнище и преждевременно са вкарани в елита
Узунов: Има съдии, които не са на равнище и преждевременно са вкарани в елита

" От Левски си имат някакви съображения. Знаем за какво, аз не желая да ги разясня "

И двата отбора нямат доста проблеми с контузени и осъдени футболисти. В състава на пловдивчани ще отсъства Илко Пиргов, а за гостите мачът пропуща Енрике Рафаел.

Локо най-вероятно ще излезе в състав Луков на вратата и пред него в отбрана Петрович, Георгиев, Езе и Томашевич. Банович и Ангелов ще са опорните халфове, а Карагерен и Буна ще бъдат на двете крила. Атаката ще води Аралица, а той ще има поддръжка от Илиев от по-задни позиции.

Ел Маестро пък най-вероятно ще опълчи Черниаускас под рамката и Манолев, Бодуров, Чорбаджийски и Жеферсон в защита. Пинто и Бикел ще работят в средата на терена, а Десподов и Жоржиньо ще започват на крилата. Соу ще води офанзивата, а Тиаго ще е зад тила му в ролята на плеймейкър.

 Йордан Сталев: Дузпа има и за ЦСКА против Левски, съдиите са били заплашвани! Обновена
Шефът на съдиите: Дузпа има и за ЦСКА против Левски, още веднъж с съдия Стоянов

" Сега съдията ще бъде осъден за повече време "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР