Локомотив (Пловдив) приема Славия в директен мач за влизане в

...
Локомотив (Пловдив) приема Славия в директен мач за влизане в
Коментари Харесай

Локо и Славия в здрава битка за тройката на Лаута

Локомотив (Пловдив) приема Славия в пряк мач за влизане в челната тройка. Двубоят от 14-ия кръг на efbet Лига на Лаута започва в 17:30 часа и ще бъде управителен от търновският рефер Георги Гинчев.

Домакините се намират в доста добра форма, като в последните пет кръга черно-белите имат четири триумфа и единствено едно проваляне. Тези резултати изкачиха отбора до четвъртото място във краткотрайното класиране с актив от 25 точки.
 
Гостите от София пък са в чудесно въодушевление, откакто преди дни реализираха огромен триумф с 2:1 над Левски. " Белите " са с две позиции по-назад в таблицата, само че единствено с точка по-малко. 

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш няма съществени проблеми в своя стартов състав, като се чака да заложи на всичко най-хубаво, с което младият експерт разполага.

Ситуацията при Златомир Загорчич не е толкоз добра, защото Славия даде доста жертви в конфликта с Левски. Под въпрос за срещата е Ахмед Ахмедов, който бе сменен още при започване на първата част. 

Със сигурност навън е крайният защитник Ертан Томбак, който ще отсъства повече от месец, както и Тони Тасев. 

  Проблеми за Славия преди гостуването на " Лаута "
ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВ) - СЛАВИЯ

Вероятни сформира:

ЛОКОМОТИВ ПД (4-1-4-1): Хоркаш; Матеус, Луан, Бидунга, Томашевич; Зебли; Дион, Джовани, Витанов, Карагарен; Д. Илиев
Старши треньор: А. Томаш

СЛАВИЯ (4-1-4-1): С. Вуцов; Чешмеджиев, Виячки, Керчев, Соарес; Вълчев; Г. Иванов, К. Стоянов, Нгуена, Е. Стоев; Ахмедов
Старши треньор: З. Загорчич

СЪДИЯ: Георги Гинчев
СТАДИОН: " Локомотив ", Пловдив
НАЧАЛО: 17:30 часа
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР