Локомотив (Пловдив) приема Черно море в мач от 4-ия кръг

...
Локомотив (Пловдив) приема Черно море в мач от 4-ия кръг
Коментари Харесай

Локомотив приема Черно море в интригуващ мач от Първа лига

Локомотив (Пловдив) приема Черно море в мач от 4-ия кръг на Първа лига. Двубоят е през днешния ден от 18:45 часа на " Лаута ".

" Смърфовете " бързо преодоляха неприятния старт на шампионата и загубата от градския противник Ботев. " Черно-белите " надделяха поредно Ботев (Враца) и Славия, а през седмицата победиха Искра в мач от първия прелиминарен кръг на Лига Европа.
 Локомотив (Пловдив) се раздели с Акинсола Акиниеми
Локомотив (Пловдив) се раздели с Акинсола Акиниеми

Той подписа контракт за 1 година

Варненци идват с упоритостта да изпреварят днешния си противник в класирането и да отговорят уместно на рецензиите след домакинското проваляне от първенеца Лудогорец. " Моряците " са неуместен противник за треньора на Локо Бруно Акрапович. Босненецът е изгубил 4 от 7-те си мача против днешния конкурент.

Възможно е в състава на домакините да има някои промени. Кристиан Илич може да стартира от първата минута вместо Момчил Цветанов. В средата на терена още веднъж ще са Милош Петрович, Петър Витанов и Парвиз Умарбаев. Атаката ще бъде водена от Димитър Илиев и Анте Аралица.
 Черно море продаде Патрик Андраде на Карабах
Черно море продаде Патрик Андраде на Карабах

Добър трансфер

Очаква се дебют за Черно море да направи привлечения от Левски вратар Георги Георгиев. Той ще размени младежкия национал Иван Дюлгеров. В предни позиции ще се разчита на Иса, Илиев и Курьор. В средата на терена ще забележим Панайотов и Велев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР