Локомотив Пловдив победи Царско село с 2:0 в контролна среща,

...
Локомотив Пловдив победи Царско село с 2:0 в контролна среща,
Коментари Харесай

Локо Пд победи Царско село в контрола пред погледа на Любо Пенев

Локомотив Пловдив победи Царско село с 2:0 в контролна среща, играна в София. Точни за „ смърфовете “ бяха Емил Янчев (56) и Венсан Марсел (79).

Проверката беше изгледана онлайн от Любослав Пенев, който до дни ще се завърне отпред на „ царете “. Ел Голеадор води финални договаряния с боса на столичани Стойне Манолов.

Локомотив беше без националите Димитър Илиев, Бирсент Карагарен и Петър Витанов. Като титуляр за Царско село стартира Жуниор Мапуку. Конгоанецът пристигна в София в неделя. Той се е договорил с управлението на тима, само че „ царете “ са решили, че желаят да видят какво е физическото му положение преди да го привлекат.

В 23-ата минута Георги Минчев се озова очи в очи с вратаря на домакините, само че пропусна. Осем минути по-късно още веднъж нападателят на „ смърфовете “ бе покрай гол, само че ударът ми не откри задачата.

Втората част стартира по-добре за пловдивчани и в 56-ата минута се стигна до гол. Християн Василев се намеси след удар с глава на Артур Крачун, само че при добавката на Емил Янчев нямаше какво да стори.

В 76-ата минута Царско село беше покрай изравнителен гол, само че Милчо Ангелов стреля над вратата. Само три минути по-късно Локо стигна до втори гол. Росен Колев изведе Венсан Марсел, който надбяга бранителите, преодоля и Василев и вкара за 0:2.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР