Локомотив Пловдив победи съгражданите си от Марица със 7:2 в

...
Локомотив Пловдив победи съгражданите си от Марица със 7:2 в
Коментари Харесай

Локо разби Марица със 7:2

Локомотив Пловдив победи съгражданите си от Марица със 7:2 в контролна среща, играна въз основата на " черно-белите " в Говедарци. Проверката беше първа за възпитаниците на старши треньора Бруно Акрапович в предсезонната им подготовка. Преди началото на дуела с едноминутно безмълвие присъстващите уважиха паметта на умрелия треньор от школата на Марица Ангел Тосев.

Първото полувреме протече относително равностойно с замяна на голове. Двата тима се отдръпнаха на отмора при резултат 3:2 в интерес на Локомотив. Бирсент Карагарен и на два пъти Елитон Жуниор се разписаха за " смърфовете ", а Георги Георгиев вкара двете попадение за маричани.

През втората част и в двата тима бяха осъществени голям брой смени. Локомотивци означиха още четири гола посредством Анте Аралица, Димитър Заканов, Игор Банович и Валим Посинкович. Абделхаким Буна от " черно-белите " получи червен картон за удар по неприятелски състезател без топка. Треньорският щаб на " смърфовете " пусна на негово място различен футболист по сделка с сътрудниците си от Марица. На 4 юли Локомотив играе в Говедарци втората си контрола, като противник е Витоша Бистрица.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР