Локомотив Пловдив победи Пирин с 1:0 в Благоевград и остана

...
Локомотив Пловдив победи Пирин с 1:0 в Благоевград и остана
Коментари Харесай

Локомотив би Пирин и остава начело

Локомотив Пловдив победи Пирин с 1:0 в Благоевград и остана отпред в класирането. Единственото попадение вкара Джовани от дузпа 20 минути преди края на постоянното време.

Железничарите водят с 13 точки, а Пирин остана на предпоследна позиция с една точка.

Гостите можеха да открият резултата още във втората минута, само че Максим Ковальов мазета удар на Димитър Илиев. Вратарят на домакините парира и шут на Алфа Конте малко по-късно. Първото състояние за Пирин пропусна Хорхе Сегура, който не беше прецизен с глава. Така се стигна до 21-вата минута, когато зелените останаха с човек по-малко. Методи Бачев фаулира Георги Минчев и беше изпъден с пряк червен картон.

До края на полувремето пловдивачни имаха два шанса за гол, само че ги пропуснаха.

В началото на второто полувреме Джовани пропусна за гостите. После Кондраков от Пирин се озова самичък против Динко Хоркаш, само че вратарят избави. В 63-ата минута Димитър Илиев удари греда. После Борис Тютюков направи страховит пропуск за Пирин. След това реферът Петър Кузев отсъди дузпа за игра с ръка на капитана на Пирин Александър Дюлгеров. Джовани я вкара невъзмутимо за 0:1. В добавеното време Евандро от пловдивчани пропусна да вкара втория си гол в мача.

По-рано Арда победи с 1:0 в първия мач от петия кръг на efbet Лига. Единственото попадение беще дело на капитана на домакините Лъчезар Котев в средата на първото полувреме. Победата пристигна единствено ден откакто Арда чества 99-ия си рожден ден като клуб.

Сините от Кърджали се изкачиха на пето място в класирането. В идващия кръг те гостуват в Пловдив на Локомотив.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР