Локомотив (Пловдив) нанесе първа загуба на ЦСКА от началото на

...
Локомотив (Пловдив) нанесе първа загуба на ЦСКА от началото на
Коментари Харесай

"Локомотив" сломи ЦСКА на "Армията" и му нанесе първа загуба

Локомотив " (Пловдив) нанесе първа загуба на ЦСКА от началото на сезона в Първа лига, откакто го надделя с 3:1 на " Българска войска ". Черно-белите изиграха отличен мач като посетители в София, с цел да вземат трите точки против един от претендентите за купата.

В воин за " Локомотив " се трансформира Георги Минчев, който вкара хеттрик. Централният нападател се разписа в 49-ата, 55-ата и 66-ата минута. За ЦСКА прецизен беше Йоан Баи шест минути преди края на дуела.

" Локомотив " направи доста мощна втора част и реши всичко в границите на към 15 минути. В този откъслек от време ЦСКА пък позволи доста неточности в защита. Поражението може да коства скъпо на отбора на Стойчо Младенов, който може да изостане много от водача " Лудогорец ", който ще играе по-късно с " Берое ".

В момента алените са втори в таблицата 23 точки, с четири по-малко от " Лудогорец ". " Локомотив " се изкачи до седмата позиция и има 17 точки. Пловдивчани взеха трета поредна победа и в последните си четири срещи са непобедени.

Срещата беше белязана от нерви, близо 40 нарушавания и много накъсана игра. Началото на дуела се забави поради сред агитките на двата отбора.

През първата част головите обстановки пред двете порти бяха малко. " Локомотив " претърпя удар, откакто халфът Петър Витанов беше сменен поради травма.

Парвиз Умарбаев влезе рисково в полето на ЦСКА в 22-ата минута, само че Юрген Матей съумя да го спре с прецизен шпагат. В края на полувремето Яник Сони Вилдсхут пропусна два отлични шанса за алените. В първия миг негов удар беше блокиран от Бирсент Карагарен, а по-късно нападателят стреля в тялото на вратаря на " Локомотив ".

След паузата " Локомотив " съумя да поведе. Йосип Томашевич насочи удар, който се трансформира в центриране за Минчев. Централният нападател засече с глава и не даде шансове на Густаво Бусато - 0:1.

Още преди да съумеят да реагират алените се оказаха с два гола обратно. При безредие след статично състояние централният защитник Мартин Паскалев игра с топката, тя отиде в Минчев и нападателят вкара атрактивно с крайник.


© LAP.BG

Централният нападател на " Локомотив " оформи хеттрика си в 66-ата минута, засичайки ефектно с плонж центриране на Димитър Илиев.

ЦСКА въпреки всичко съумя да понижи изоставането си в 84-ата минута. Разбира се Йоан Баи, който получи хубаво подаване от Георги Йомов. В обстановката обаче българският национал получи травма в коляното.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР