Локомотив Пловдив надигра ЦСКА 1948 с 2:1 в контролна среща,

...
Локомотив Пловдив надигра ЦСКА 1948 с 2:1 в контролна среща,
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 падна от Локо Пловдив, Славия би Женис

Локомотив Пловдив надигра ЦСКА 1948 с 2:1 в контролна среща, играна на „ Лаута “. Черно-белите поведоха с 2:0 до 23-ата минута с голове на Мартин Паскалев и Евандро. В края на срещата Никола Илиев върна едно попадение за гостите.

Това беше втора инспекция и за двата отбора от началото на зимната им подготовка. В първата си контрола Локомотив надделя с 2:1 дублиращия си тим в закрита образователна игра. ЦСКА 1948 пък приключи наедно 1:1 с втородивизионния Добруджа.

Локомотив откри резултата в 12-ата минута, когато Мартин Паскалев бе оставен непокрит при центриране от корнер и осъществя с глава. Десет минути по-късно Евандро преодоля Генадий Ганев с техничен удар за 2:0.

През второто полувреме снеговалежът над Пловдив се усили и изискванията за игра станаха доста тежки. В 65-ата минута резервата Ефе Али от състава на Локомотив беше изпъден след жестоко влизане в краката на Михаил Цонев.

В 82-ата минута тимът на ЦСКА 1948 върна едно попадение посредством Никола Илиев за 2:1. В 89-ата минута гостите можеха и да изравнят резултата, само че уцелиха греда.

Също в контрола победи с 1:0 Женис в Турция. Това беше първа инспекция за белите през тази година. Славия имаше превъзходство през първата част и откри в 33-ата минута. Иван Минчев центрира от свободен удар и каращият експериментален интервал Николай Христов вкара за 1:0. В самия завършек на първото полувреме шут на Денислав Александров мина на сантиметри над вратата.

След почивката отборът от втора дивизия на Казахстан продължи да оказва слаба опозиция. Белите изпуснаха няколко положения за втори гол. Веднъж обаче и гредата оказа помощ на Славия да не допусне гол.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР