Локомотив (Пловдив) надигра и победи ЦСКА-София с 2:0 като домакин

...
Локомотив (Пловдив) надигра и победи ЦСКА-София с 2:0 като домакин
Коментари Харесай

ЦСКА-София пак изпусна влака в Пловдив

" Локомотив " (Пловдив) надигра и победи ЦСКА-София с 2:0 като хазаин в мач от 26-ия кръг на Първа лига. " Червените " изиграха следващ неоснователен мач напролет и остават на втора позиция на девет точки от водача Лудогорец, който има и мач по-малко.

" Смърфовете " изглеждаха преобразени след оставката и промяната на треньора Александър Тунчев и завръщането отпред на тима на Христо Колев-Бащата, който е с краткотраен статут.

ЦСКА-София също излезе без своя треньор Стойчо Младенов довечера, той изтърпява наказване и изгледа мача от козирката на стадиона в парк " Лаута ". Тимът обичайно има компликации на терена на Локо, а този сезон загуби и от другия пловдивски огромен тим на терена му.

" Локомотив " бе по-настойчивият тим и поведе с гол на Райън Бидунга, който бе оставен непокрит в наказателното поле и вкара с глава след центриране на Парвиз Умарбаев в 16-ата минута.

ЦСКА-София бе напълно предвидим в нападателен проект и не насочи нито един прецизен удар във вратата през първото полувреме. Единствено нормалното взаимоотношение сред Георги Йомов и Жорди Кайседо вещаеше заплаха, само че центриране на първия в 29-ата минута приключи с неакуратен удар с глава на еквадореца.

След почивката " Локомотив " бързо вкара втори гол и затвърди надмощието си. В 52-ата минута Бирсент Карагарен преодоля Мено Кох и с удар в близкия ъгъл прати топката в мрежата на Густаво Бусато.

Наставникът на " алените " в този мач Анатоли Нанков опита смяна с тройна промяна след гола, като включи в игра Вилдсхут, Чарлз и Гарсес, само че този ход се оказа ненужен и ЦСКА по този начин и не реализира нищо рисково в офанзива до края на мача.

Игровата рецесия идва в извънредно несъответствуващ миг за ЦСКА-София преди значимите мачове другата седмица - против " Славия " в полуфинал за Купата на България, и дербито с " Левски " от първия кръг на втората фаза.

По-рано през днешния ден " Славия " също загуби - с 1:2 като посетител на " Ботев " (Враца).
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР