Локомотив (Пловдив) и Верея завършиха 1:1 в последния мач от

...
Локомотив (Пловдив) и Верея завършиха 1:1 в последния мач от
Коментари Харесай

Нов съдийски гаф беляза последния мач от кръга в Първа лига


Локомотив (Пловдив) и Верея приключиха 1:1 в последния мач от 19-ия кръг на Първа лига.

Гостите от Стара Загора могат да съжаляват и претендират, че не си потеглиха с трите точки от “Лаута ”, защото техен постоянен гол беше анулиран при резултат 1:0 в тяхна изгода, с което тематиката за съдийството у нас още веднъж пристигна на дневен ред.

Иначе заралии откриха резултата още в седмата минута, когато Петър Витанов откри по отличен метод Илиян Йорданов, който преодоля Илко Пиргов и направи 1:0 за Верея. През втората част Верея още веднъж беше по-активният отбор на терена. В 64-ата минута Мехди Фенуш центрира към Андонов, който си спря с рамо топката и прониза вратата за повторно.

Съдията зад вратата сигнализира на основния рефер Баялцалиев, че съгласно него нападателят е играл с ръка и попадението бе анулирано.

Повторенията обаче демонстрираха, че голът бе постоянен. Само преди дни Верея загуби от Левски след откровена игра с ръка на Яблонски, само че тогава реферът зад вратата не беше толкоз бдителен.

В 83-ата минута домакините стигнаха до изравнителен гол от дузпа, осъществена от Симеон Райков. Въпреки теслите и безпаричието, за което намерено сеговори, Верея заема пета позиция с 30 точки. Локомотив е девети с 22 точки.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР