Локомотив Пловдив е отправил конкретни предложения за нови договори към

...
Локомотив Пловдив е отправил конкретни предложения за нови договори към
Коментари Харесай

Хърватин остава в Локо Пд заради жена

Локомотив Пловдив е отправил съответни оферти за нови контракти към трима от главните си играчи - Парвизджон Умарбаев, Йосип Томашевич и Милош Петрович. Според информация на " Тема Спорт " двама от тях са дали единодушие и в най-скоро време ще преподпишат.

Това са узбекът Умарбаев и хърватинът Томашевич. Сърбинът Петрович към момента не е споделил " Да ". Договорите и на тримата са до 10 юни, след което стават свободни сътрудници. Тримата се утвърдиха като несменяеми титуляри при треньора Бруно Акрапович и са с съществена заслуга за отличното показване на отбора в последната година и половина.

" Имам трима с изтичащи контракти. Умарбаев е пожизнено мой ", безапелационен беше босът а Локо Христо Крушарски.
 Майкъла: Играчите да понижат заплатите си на половина Парвизджон незабавно е споделил " Да ", а повода на Томашевич е сантиментална. Хърватинът имал сериозна връзка с пловдивчанка, като в тима към този момент се шегували, че чакат предложения за женитба.

" Имах диалог със спортния шеф Георги Иванов за тримата, преди да се прибера в Германия. Казах и на него, и на притежателя, че ържа и тримата да останат. Те са страхотни експерти и разчитаме доста на тях ", показа пред " Тема Спорт " Акрапович.

Тази зима " черно-белите " изпуснаха собствен състезател, откакто Стивън Езе отхвърли да подпише нов контракт и си потегли като свободен сътрудник. Същото се случи и с Георги Илиев, само че той беше оповестил авансово, че приключва кариерата си.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР