Локомотив (Москва) победи с 1:0 ЦСКА (Москва) в столичното дерби

...
Локомотив (Москва) победи с 1:0 ЦСКА (Москва) в столичното дерби
Коментари Харесай

Смолов герой за Локо в дербито с ЦСКА

Локомотив (Москва) победи с 1:0 ЦСКА (Москва) в столичното дерби от 9-ия кръг на съветското състезание. Фьодор Смолов вкара единствения гол в края на първото полувреме след пас на, а ЦСКА игра с човек по-малко след 60-ата минута, когато беше изпъден.

Преди този мач ЦСКА реализира три следващи победи и се залепи за водачите в класирането. Локомотив пък прекъсна серия от отрицателни резултати с най-малък триумф против.
Днес " железничарите " започнаха в предни позиции със Смолов и, а на пейката остана Франсо Камано. Наставникът на " армейците " пък гласоподава доверие на върха на офанзивата на вместо на или.

ЦСКА започва със самочувствие и имаше отлична опция да открие резултата в 10-ата минута, само че прехвърлящият му удар прати топката встрни от задачата. също шутира рисково, само че над напречната греда.
Локо действаше по-предпазливо и имаше шанс в 30-ата минута, когато нов мощен удар на Влашич се отби от неговия съотечественик. В 38-ата комбинира с Кучаев, само че още веднъж ударът на халфа се оказа неакуратен.

В края на полувремето функциите се смениха и Смолов пропусна от чиста позиция, само че в 45-ата минута поправя мерника си. Едер проби и центрира към, само че избави неговия изстрел. Топката отиде при Антон Миранчук, който я чукна към Смолов и той не сгреши.
В 49-ата минута Чорлука тества рефлекса на Акинфеев, който резервира очакванията на ЦСКА. В 51-ата Смолов нацели гредата, а в 53-ата Еджуке пропиля стопроцентова опция да изравни. След час игра халфът на ЦСКА Кристиян Бистрович фаулира жестоко Игнатиев, което му донесе втори жълт картон и " армейците " останаха с човек по-малко.

До края гредата още един път избави ЦСКА след изстрел на Смолов, а влизането в игра на Чалов, и не оказа помощ на отбора да избегне провалянето.

Премиер Лига 9 кръг, неделя 27 септември  ЦСКА Москва 0:1краен резулат  Локомотив Москва
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР