Локомотив Москва и Атлетико Мадрид не се победиха и завършиха

...
Локомотив Москва и Атлетико Мадрид не се победиха и завършиха
Коментари Харесай

Вратар спря Атлетико Мадрид в Москва

Локомотив Москва и Атлетико Мадрид не се победиха и приключиха при тъждество 1:1 в мач от Група А на Шампиоснката лига. Жоао Феликс даде задатък на "дюшекчиите ", само че Антон Миранчук изравни от дузпа малко по-късно. До края на дуела гостите бяха по-активният тим и сътвориха няколко рискове пред вратата на домакините, само че Гилерме "заключи " вратата си и извоюва точката за отбора си.

Домакините стартираха нападателно дуела и още в 3-ата минута заплашиха вратата на Ян Облак. Антон Миранчук центрира от фаул в наказателното поле, само че отбраната на гостите се оправи и мазета. От началните минути на срещата стана ясно, че двата тима ще предложат отворен мач и последваха дейности на високо движение.

В 10-ата минута Ренан Лоди центрира в наказателното поле, където Жоао Феликс бе оставен непокрит, само че ударът с глава на португалецът бе доста неакуратен и не откри задачата.

Три по-късно домакините дадоха отговор с добре проведена бърза офанзива, само че изстрелът с глава на Зе Луис също бе неакуратен и влетя настрана от вратата.

В 18-ата минута Атлетико Мадрид откри резултата. Андер Ерера получи на левия фланг и центрира остро в наказателното поле, където Хосе Хименес бе над всички и с глава осъществя в десния ъгъл.

⏱ 17' | 0️⃣-1️⃣

G⚽⚽⚽AAALLLLL❗❕

Sensational header from!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР